De Heeren Hoeve Carpe Diem

Welkom

Welkom

Wij, Thomas en Martijn, zijn sinds 2021 de trotse eigenaren van deze historische boerderij op deze unieke plek direct aan het nationaal park De Maasduinen. We hebben de boerderij met hun voormalige schuren en stallen in 2021 verbouwd tot 3 mooie luxe en duurzame B&B appartementen en begin 2023 hebben we twee echte Zweedse Huisjes op de het erf gerealiseerd waar we graag onze gasten willen verwelkomen en een aangenaam verblijf willen geven.

De Boerderij en Omgeving

Onze historische boerderij De Heeren Hoeve Carpe Diem is direct gelegen aan het nationaal park De Maasduinen. 

De boerderij ligt aan een niet doorgaande weg wat voor veel rust zorgt en u loopt of fietst zo het bos en nationaal park De Maasduinen in. 

Op ons erf houden we ook een hobbymatig een aantal dieren zoals IJslander paarden, pauwen, kippen en Maasduinen schapen.

In de voormalige graanschuur, koeienstal en kleinveestallen van de boerderij uit 1870 hebben wij een 3 tal ruime en zeer luxe appartementen gerealiseerd, Het Melkhuisje (2 persoons), Op Stal (4 persoons) en Het Ruiterhuisje (2 persoons).

Alle appartementen en Zweedse Tiny Houses beschikken over een eigen keuken, sauna (m.u.v. De Patrijs), houtkachel en eigen terras en bieden veel privacy.

Ontbijt mogelijk in onze B&B appartementen, eur 14,50 pp. Ontbijt brengen we in uw gastenverblijf.

Voor onze twee Zweedse Tiny Houses bieden we ontbijt pakketten aan ook voor eur 14,50 p.p..

Veel leuke en bezienswaardige dorpjes en stadjes in Noord Limburg (Gennep, Well, Arcen), Brabant (Boxmeer, Cuijk), Gelderland (Nijmegen) en Duitsland (Goch, Kalkar, Kleve, Xanten, Kevelaer) liggen in de buurt op 10 - 30 minuten rijden.